Американска фирма пусна на пазара преносим комплект за забъркване на коктейли

Американска фирма пусна на пазара преносим комплект за забъркване на коктейли, който може да бъде използван по време на самолетен полет, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БТА. 

 

В барманския несесер има бутилки, миксер, лъжица с дълга дръжка, различни прибори, захар, овкусители. Новият продукт носи търговската марка Travel Cocktail kit и с него могат да се забъркват 15 различни микса - от "Блъди мери" и "Маргарита" до "Олд фешън", коктейл, станал популярен благодарение на екранния герой  Дон Дрейпър от сериала "Момчетата от Медисън авеню". 

 

Новият артикул струва 275 долара. Той включва и книжка с  рецепти, които са лесно изпълними по време на пътуване. Несесерът е много удобен, защото могат да се забъркат и нови питиета, след като се закупят традиционните брандове, предлагани от стюардесите. 

 

Могат да се поръчат отделно водка и доматен сок. А от несесера да се извадят черният пипер и чашата за миксиране, за да се получи отличен коктейл "Блъди мери". Същото става и с отделни поръчки на тоник и джин. Останалото е работа на комплекта. Коженият несесер е по проект на дизайнера Стивън Кен и на външен вид по никакъв начин не подсказва какво е истинското му предназначение.