“Tрите двойки си пасват идеално, като гърне и похлупак”, коментира водещата Евелина Павлова

“Tрите двойки си пасват идеално, като гърне и похлупак”, коментира  водещата на “Женени от пръв поглед” “Женени от пръв поглед” тръгва в ефир довечера точно в 21:00 часа, а пилотният епизод е един от най-важните в предаването. В него се обясняват подробно както научните основи на експеримента и начините, по които професионалистите са подбрали трите финални двойки, така и психологическите профили на участниците.

 

Всеки от шестимата герои в документалния сериал е обрисуван така, че зрителите да вникнат в дълбочина в личностните му характеристики и да разберат мотивите му за участие в предаването като от първа ръка се убедят, че подобен феномен досега не е показван в български ефир. За тях, както и за експертите, единственото важно нещо е наистина да променят живота си и да намерят половинката, с която да го споделят извън екрана.

 

В “Женени от пръв поглед” камерата е  внимателен и ненатрапчив свидетел на ставащото, който по никакъв начин не провокира, а просто запечатва реалните емоции на участниците и доказва, че те често пъти са по-интригуващи и от най-добре написания сценарий.

 

“За мен едно от най-оптимистичните неща в този експеримент е откритието, че в България все още има много искрени и чисти хора със запазена ценностна система, които се интересуват от важните неща в живота и се отнасят към любовта и връзките с отговорност и готовност да им се посветят ”, споделя продуцентът Витомир Саръиванов.

 

Как шестимата стигат до съдбоносното решение, как близките им реагират на него и какви са вълненията при подготовка за сватбата на всеки от тях? Какви са първите им реакции, когато застанат очи в очи с половинките си? Това са само част от нещата, които зрителите ще видят в пилотния епизод на предаването.

 

Палитрата на емоциите наистина е широка - от страх, през нетърпение, тревоги и истински притеснения, свенливост, преминаваща в еуфория - всичко това е “Женени от пръв поглед” тази вечер, 17-и март от 21 часа по Нова.