Каква е хигиената в на морските заведения?
Морето. Ресторантите на брега. Крайбрежни капанчета. Павилионите за дюнери. За палачинки. Пиците на парче. Царевицата на плажа.
В разгара на лятото, когато един обяд с неизмити ръце може да ни коства цялата ваканция, каква е хигиената в крайбрежните заведения? Те обикновено разполагат с химически тоалетни, а понякога това може да се окаже двойно притеснително - както за клиентите, така и за персонала. Ако и в кухните им няма течаща вода, тогава следват истински кошмари и глоби.
От началото на сезона бургаските инспектори по безопасност на храните са направили над 2000 проверки. От тях 78 са по сигнали на граждани. Съставени са 43 акта. Останалото са предписания.
Спазват ли се те разберете във видеото.
За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.