Той й обещал да я направи известна в Америка, ако му стане „почасова” любовница

Френската актриса Флоранс Дарел стана поредната звезда, която разкрива, че е била сексуално тормозена от холивудския продуцент Харви Уайнстийн.

49-годишната Дарел, която проби с филма на Ерик Ромер „Пролетна приказка”, каза пред френски медии, че Уейнстейн й обещал да я направи известна в Америка, ако му стане „почасова” любовница.

Жената на холивудския продуцент, обвинен в сексуален тормоз, го напусна (ВИДЕО)

Дарел заяви още, че за пръв път трябвало да отблъсква домогванията му, след като компанията на Уейнстейн купува през 1993 г. комедията за модната индустрия "A la mode" с нейно участие.

„Имахме малка премиера в Ню Йорк и той не спираше да ми се обажда да отида на партито. Понеже бях наясно към какво се стреми, се престорих, че имам връзка с актьора в главната роля във филма, за да ме остави на мира”, каза Дарел.

Анджелина Джоли обвини продуцент в сексуален тормоз

Следващата година, подтиквана от агента си, тя се съгласява да се срещне с Уайнстийн в парижки хотел.

„Той ми говореше за филм за Втората световна война, който искал да прави. После ми каза, че съм много привлекателна и иска да има връзка с мен”, сподели още актрисата.

„Казах му, че съм силно влюбена в партньора ми, но той отвърна, че това не е проблем за него и иска да съм му любовница за по няколко дена в годината. Това беше начинът да работим заедно. Всъщност, той каза, че ако искам да се утвърдя в Америка, ще е чрез него. Отговорих му, че трябва да си вървя и си тръгнах”, допълни още тя.

Бивша журналистка обвини Бил Клинтън в сексуално посегателство (ВИДЕО)

Преди Дарел колежката й Леа Седу също сподели за нейните преживявания с Уайнстийн.

„Това е най-отвратителното. Всички знаеха какво се върти в главата на Харви и никой не направи нищо”, каза Седу. Тя добави, че бързо схванала какви са мотивите на продуцента, когато се срещнали. „Гледаше похотливо. Използваше властта си, за да получи секс”, спомня си Седу.

„Беше огромен и дебел, затова трябваше да употребя сила, за да му устоя. Излязох от стаята му напълно отвратена”, споделя още тя.

Друга френска актриса – Жюдит Годреш, по-рано каза, че тя също е пострадала от Харви Уайнстийн.

Певицата Тейлър Суифт спечели делото за сексуално посегателство

Припомняме, че 65-годишният Уайнстийн беше уволнен от собствената си компания след лавината от обвинения за сексуални злоупотреби. Някои от най-големите холивудски звезди като Гуинет Полтроу, Анжелина Джоли и Роузана Аркет също разказаха преживелиците си с Уайнстийн.

Във вторник три жени, между които и италианска филмова звезда, заявиха, че са били изнасилени от Уайнстийн.

Млада жена обвини в сексуален тормоз футболен шеф

Съпругата му Джорджина Чапмън, която е модна дизейнерка, съобщи, че го напуска.

Харви Уайнстийн отрича обвиненията. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.