Украинката възнамерявала да протестира пред чешката мисия в Киев

Акцията на Александра Немчинова е била посветена на президента на Чехия Милош Земан, който може да бъде преизбран за втори мандат. От дрехите на жената били останали само дънки, а в ръката си държала бастун. На тялото й било изписано – „Земан – куцо чудовище“.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ

Представители на „Фемен“ коментираха, че „ужасният вид на куцото чудовище трябва да отблъсне здравомислещите хора от кандидата Земан. Победата на Земан на изборите – това е победа на Путин, а победата на Путин – е смърт за свободна Чехия, добавят секстремистките.

Полуголата нападателка на чешкия президент – с условна присъда

В същото време, посолството на Словакия обясни, че активистката на движението е дошла по грешка при тях, а акцията трябвало да се проведе пред съвсем различна дипломатическа мисия – тази на Чехия.

Гола жена нападна президента на Чехия в избирателна секция

На 26 и 27-ми януари в Чехия се провежда втори тур на президентските избори. Двамата кандидати са досегашният президент Милош Земан и бившият председател на Академията на науките на Чехия Иржи Драгош. Драгош заяви, че руските спецслужби са заинтересовани от преизбирането на Земан.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.