Ексклузивни кадри от подготвителните им лагери

Тази вечер от 20.15 часа феновете на бокса ще имат възможността да гледат в ефира на DIEMA SPORT 2 филма „Духът на бащите – Пулев срещу Фюри”. Той представя ексклузивни кадри от подготвителните лагери на двамата боксьори преди сблъсъка помежду им на 27 октомври.

Любителите на бойния спорт ще могат да видят какви прийоми е използвал най-добрият български боец Кубрат Пулев преди битката му с Фюри, както и как се е нахсъвал за двубоя в „Арена Армеец“.

Пулев по традиция се подготвяше в Берлин, докато неговият опонент бе в Болтън. Победителят от мача между Пулев и Фюри ще се превърне в претендент за колана на Антъни Джошуа и така се разкриват перспективи за евентуален сблъсък с британския боксьор.

В случай, че пропуснете премиерата на филма „Духът на бащите – Пулев срещу Фюри“, може да наблюдавате повторенията в понеделник, 22 октомври, от 21.00 часа по DIEMA SPORT 2 и в сряда, 24 октомври, от 13.30 часа. Половин час по-рано е официалната пресконференция на двамата бойци преди сблъсъка, която също ще може да гледате в eфира на същия канал.

Всичко около събитието, както и самия мач на 27 октомври, ще може да следите по DIEMA SPORT 2 и на платформата PLAY DIEMA XTRA.

Още спортни новини четете на Gong.bg.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.