Лентата за супергерои "Черната пантера" води убедително по приходи със спечелени досега 700 млн. долара

Рекордни приходи за номинираните филми за най-престижните награди в киното - "Оскар"-ите. Лентата за супергерои "Черната пантера" води убедително по приходи със спечелени досега 700 млн. долара.

Музикалните филми, които завладяха киносалоните по цял свят, също имат огромен успех. Втори по приходи е "Роди се звезда" с печалба от над 204 млн. долара.

Над 202 млн. долара са приходите от "Бохемска рапсодия".

„ОСКАРИТЕ” САМО ПО KINO NOVA: Кои са номинираните и къде ще отидат наградите?

Следват "Черен в клана" и филмът с участието на българския актьор Димитър Маринов - "Зелената книга", чиито приходи надхвърлят 42 млн. долара. След него са "Вице" и "Фаворитката".

НОМИНАЦИИТЕ ЗА „ОСКАР” 2019: Кои са най-добрите?

Погледите у нас са насочени именно към "Зелената книга", заради участието на българина. За емоцията да си част от най-добрите в Холивуд, разказва пред NOVA самият той. 

Интервюто гледайте във видеот.

Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" за 2019, ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 година след полунощ. Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за България през следващите 3 години. Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство този път – предстои да разберем съвсем скоро. Освен да станат свидетели на церемонията по KINO NOVA, зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA.

Деветото издание на "Треска за Оскари", превърнала се в емблема на KINO NOVA, ще допълни звездната кино мания. Повече филмови изненади от всякога очакват най-запалените фенове в праймтайма на филмовия канал. От 28 януари кампанията ще поднесе подбрана селекция от премиерни заглавия и абсолютни хитове. 
28 вечери с 2 Oскарови филма. И един грандиозен финал на живо. Най-престижната церемония – Наградите Оскар. Избери „Треска за Оскари“ по KINO NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.