Оказал е съпротива по време на ареста

Задържаха 47-годишен криминално проявен жител на село Белокопитово заплашвал с хладно оръжие жители на града в района на автогарата. По време на арестуването му е оказал яростна съпротива и е нанесъл удари с крак в областта на корема и ребрата на полицейски служител.  Това съобщиха от ОДМВР Шумен. 

Двама убити при атака с нож на гара в Германия

Около 22:30 часа в дежурната част на полицията е приет сигнал, че на автогарата в Шумен мъж държи демонстративно нож в ръката си и отправя закани към непознати. На място бил пратен полицейски екип, но не бил установен. Дадено било описание на мъжа и е направен обход в района. На една от пейките на входа на Градската градина бил забелязан мъж със същото описание. Извършена му била проверка, по време на която от джоба на връхна дреха бил иззет нож. Отказал да даде документ са самоличност, започнал да отправя обиди към полицейските служители. Оказал яростна съпротива по време на задържането, като нанесъл удар по коляното на единия полицай. Ритнал с крак другия в областта на корема и ребрата, правил опит и да ги хапе.

Задържаният е криминално проявен и осъждан многократно за грабежи, кражби, побой, проникване в чужди имоти през нощта, хулигански прояви - някои  придружени със съпротива срещу орган на властта. В.В. е задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.