Убит е и съпругът й Ричард Рийд

Американската актриса и каскадьорка Шерил Сандърс и съпругът й Ричард Рийд бяха застреляни в Охайо, САЩ. Според първоначалната информация извършителят на двойното убийство е бившата половинка на Сандърс Линдзи Дънкан, съобщава "Индипендънт", цитиран от БГНЕС.

Полицаите, пристигнали на местопроизшествието, открили телата и самия стрелец. Той заявил, че двойката е устроила засада на него и новата му съпруга Моли, когато се прибирали у дома.

„Те започнаха да ни заплашват“, коментира Дънкан.

Сега разследващите преглеждат записите от камерите за наблюдение, за да получат по-надеждна информация. Засега техните доклади посочват като причина за престъплението „убийство с цел самоотбрана“.

Ейдриън Кинг, близък приятел на двойката, сподели пред репортери, че актрисата планирала да се срещне с бившия си съпруг, за да разреши въпроса с плащането на колежите за дъщерите им.

Шерил Сандърс е известна като каскадьорка на Никол Кидман, Сандра Бълок и Камерън Диас. Участва и като актриса във филмите „Завръщане в бъдещето 2“ (1989) и „Умирай трудно 2“ (1990).