Той е поставен в изолация в затвора "Уенд"

Бившият продуцент Харви Уайнстийн, който беше осъден на 23 години затвор за сексуално нападение и изнасилване, е носител на коронавируса, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Харви Уайнстийн беше преместен в затвора

Уайнстийн е поставен в изолация в затвора "Уенд", каза Майкъл Пауърс, президент на асоциацията на затворническите охранители. Той е загрижен за полицаите на работа там, които не са достатъчно екипирани. Няколко души от персонала са под карантина.

Харви Уайнстийн е приет в болница

Харви Уайнстийн беше откаран в "Уенд" край Бъфало миналата седмица. Преди това беше в затвора "Рикърс айлънд" в Ню Йорк. 23 затворници там са с положителни резултати за новия коронавирус, както и няколко души от охраната.

Осъдиха Харви Уайнстийн на 23 години затвор

След като беше произнесена присъдата му на 11 март, Уайнстийн бе откаран в болница заради проблеми със сърцето. Той има и други заболявания. Беше му поставен стент, след което беше прехвърлен в затвора "Рикърс".

Адвокат на продуцента каза, че правният му екип не е уведомен за положителния тест за коронавируса. 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП