Обновяването на игрището е една от последните мечти на младежа

Сдружение „От сърца за сърца” организира дарителска кампания за събиране на средства за обновяване на баскетболното игрище във великотърновското село Първомайци. Кампанията е в памет на младеж от селото и е организирана от негови близки и приятели.

Дете на 1 година се нуждае от средства за лечение

„Сдружение "От сърца за сърца" е посветено на нашия син, брат, приятел и колега - Михаил Михайлов - Мишо. Хората, които го познаваха, знаят какъв всеотдаен и любящ човек бе той. Целта на сдружението е да продължим неговата мисия и да помагаме на хора в нужда и реализираме общественополезни каузи”, пишат неговите близки.

А обновяването на спортната площадка е една от последните мечти на Мишо, който е организирал дарителска кампания, преди да си отиде неусетно от този свят. Михаил, заедно с група приятели, успяват за ден да почистят терена, да поставят нови табла и да разчертаят игрището.

Военен пилот се нуждае от средства, за да раздвижи ръката си (ВИДЕО)

Днес неговите близки и приятели искат да продължат делото му и да сбъднат мечтата му. Затова учредяват сдружението "От сърца за сърца", което ще обнови изцяло баскетболното игрище. Това включва полагане на асфалтова основа, полагане на акрилна настилка като финален слой, разчертаване на терена за баскетбол и волейбол и монтиране на ограда и осветление.Приблизителната сума, която е необходима, е в размер на около 35000 лв.

„Знаем, че няма успех без заедност! Затова се нуждаем от подкрепата на всеки, който приема нашата кауза за своя и пази в сърцето си спомена за сина и приятеля ни!”, пишат близки на Мишо.

Можете да станете част от мечтата им, като изпратите дарение на сметка :

Банка ДСК

IBAN номер: BG42STSA93000027889550

Титуляр : Сдружение "От сърца за сърца"