Актрисата разкри подробности около създаването на „Борат 2”.

На един от най-светлите ни празници - Цветница, България празнува и на световно ниво. Тя не носи име на цвете, но нейното име вече завладя Холивуд. Тя е звездата от „Борат” 2 - Мария Бакалова – първата българка, номинирана за „Оскар” в категория „Най-добра поддържаща женска роля”. Днес всички гледаме към нея и към Лос Анжелис, където за 93-и път ще бъдат раздадени престижните златни статуетки. Броени часове преди бляскавата церемонията, която ще се излъчва само по Kino NOVA, Мария Бакалова преодоля огромната часова разлика, за да ни даде ексклузивно интервю.

Списък на номинираните за наградите "Оскар"

 

 

„Радвам се, че тази нощ ще можем да се насладим заедно на тази първа крачка за България. Аз съм с вас и вярвам, че Вие сте с мен”, каза Мария Бакалова пред NOVA.

„Отговорността е голяма, защото трибуната вече е голяма. Трябва да се стараем да даваме добър пример. Всичко върви на бързи обороти, стряскащо е, но това е животът”, сподели още Бакалова.

Актрисата разкри и подробности около създаването на „Борат 2”.

 

 

„Той е замислен като бунт срещу несправедливостта и управлението. Това е дало началото на лентата. Филмът получи добри ревюта и започна този странен сезон на наградите”, разказа актрисата. Тя благодари на NOVA, че ще направи българската публика съпричастна с церемонията по връчването на наградите.

Любопитни факти за наградите „Оскар” тази година

Целия разговор гледайте във видеото

ВСИЧКО ЗА НАГРАДИТЕ "ОСКАР" ЧЕТЕТЕ ТУК