В момента се снима третият сезон на хитовата поредица

Страстите не са единственото "пламтящо" нещо на снимачната площадка на хитовия сериал „Бриджъртън”. Една от сградите в имението в графство Хертфордшир, където в момента се заснемат епизодите от третия сезон на популярната поредица, беше обхваната от пламъци, съобщава вестник „Дейли мейл”.

Сериалът "Бриджъртън" постави рекорд по гледания в Netflix (ВИДЕО)

10 пожарни автомобила и 40 огнеборци се отзоваха за сигнала за пламъци в историческото имение „Ротъм парк естейт”, познато на зрителите като „Обри хол”. В продължение на часове те гасиха пламъците в странична постройка, използвана за конюшня. Гъстият черен дим, издигащ се над имението, можеше да се види от километри. Основната сграда обаче не е била засегната,  посочиха от пожарната служба.

Все още не е ясно какво е предизвикало пожара и как той ще се отрази на снимачния процес. „Бриджъртън” се задържа под номер едно в класацията нa най-гледаните сериали на стрийминг платформата Netflix в продължение на цели три седмици.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: Станимира Шикова