За него при добри цени от "Газпром", няма защо да не се възползваме

Реших да допринеса с опита съм към партия "Български възход". Стефан Янев е принципен човек с висок морал, а каузата ни е България. Ние сме единствените, които могат да донесат баланс и стабилност, а и да сме обединители. Това коментира за "Твоят ден" Никола Илиев от "Български възход".

Той коментира и темата с газовата криза у нас. Според него, при добри цени от "Газпром", няма причина да не се възползваме. По думите му обаче ролята на служебния кабинет не е да сключва дългосрочни договори за доставки на газ. 

Стефан Янев: Решенията, които се търсят за българските граждани, нямат партийно оцветяване

Войната в Украйна Илиев определи като "стратегическа и рафинирана". "Загубата на животи е на малко по-друго ниво, интензивността на битките също е различна. В тази война няма толкова омраза, колкото стратегия. Ако е война, бизнесът не тече. България трябва да запази неутралитет, да заложи на дипломацията и да се разбира с всички. Виждат се добри и лоши неща и от двете воюващи страни", заяви още Илиев.

Той прогнозира тройно увеличение в броя на мигрантите от Сирия през ноември. 

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.