Сестрата близначка на покойния певец пък пусна серия от трогателни прощални постове в социалните мрежи

Звездата от Backstreet Boys Ник Картър се разплака по време на концерт на групата в Лондон, състоял се ден след смъртта на брат му. Арън Картър бе намерен мъртъв във ваната в дома си в Калифорния. Младият певец си отиде едва на 34-годишна възраст.

Ник и Арън бяха в обтегнати отношения в последните години. В трогателен пост в социалните мрежи обаче изпълнителят от Backstreet Boys написа, че това нито за миг не е отслабило любовта към брат му.

„Сърцето ми е разбито! Въпреки че отношенията ни бяха сложни, любовта ми към него никога не е угасвала. Не спрях да се надявам, че някой ден, по някакъв начин той ще тръгне по един по-добър път и ще намери помощта, от която така отчаяно се нуждаеше”, написа Ник, часове след като новината за смъртта на брат му обиколи света.

Друга негова публикация, придружена със снимки от семейния архив, гласи: „Понякога ни се иска да обвиним някого или нещо за наша загуба. Но истината е, че в случая зависимостите и менталните проблеми са истинските „злодеи”. Брат ми ще ми липсва повече, отколкото някой някога ще може да разбере. Обичам те, мое малко братче”.

Сестрата близначка на Арън – Ейнджъл Конрад, също отдаде почит на покойния музикант с емоционално послание и снимки в профилa си в Instagram. „Ще те нося в сърцето си до смъртта си”, пише Ейнджъл.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.