Според продуцента Виктор Димчев ще се окажем в нов парламент с почти същите хора

Ще видим опашки пред Арена Армеец и в опит да се харесат на избирателите, създават хибриди тип Франкенщайн. Новите промени в Изборния кодекс ще усложнят гласуването и ще оскъпи изборите. Ще се види, че политиците смятат електората за глупав и го подценяват. 48-тото Народно събрание беше дълга предизборна кампания и игра на компромати и надцакване. Това каза журналистът Камен Алипиев за "Твоят ден".

По думите му фигурите на главния прокурор винаги са оставяли съмнения. "В момента вече години наред прокуратурата е маша на тези, които имат власт. Всички нейни действия показват, че тя не се ръководи от правилата и законите, а от личните интереси на хората. Механизмът за контрол на главния прокурор би било добро начало на реформа", смята той. 

Според продуцента Виктор Димчев ще се окажем в нов парламент с почти същите хора. "Няма да се стигне до дори малко разбирателство. Ще се радвам политиците да кажат какво предстои да се случи и да заровят томахавките. Странно е как политиците приемат механизма за контрол на главния прокурор като съдебна реформа", смята той. 

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.