Мъжът беше в неизвестност от седмица

Криминалисти от Пловдив са открили тялото на издирвания 24-годишен Димитър Малинов късно снощи, научи NOVA. Той изчезна преди седмица, след като гостувал на майка си в село Цалапица. Тялото на младия мъж е намерено близо до мястото, където е изчезнал. Бил е заровен в импровизиран гроб. Върху него, за да бъдат заличени следите, са изсипани строителни материали от сметище, научи NOVA. По първоначални данни мъжът е бил жестоко пребит до смърт. ОДМВР-Пловдив продължава разследването на случая.

ШЕСТИ ДЕН: Издирват младеж от Стамболийски (ВИДЕО)

Преди ден в ефира на NOVA майката на Димитър разказа, че синът ѝ излязъл от вкъщи, като казал, че след малко се връща. Той минал по глуха улица и така и не се появил повече. Камерите в селото уловили момента, в който младият мъж се качва в черна кола, чиято регистрация не се вижда. „Разбрах в събота, че някакво момче го търсело да го бие”, сподели притеснената жена. Впоследствие се оказало, че въпросното момче в понеделник е заминало за Германия.

След репортаж на NOVA: Прокуратурата в Пловдив поема случая с изчезналия Димитър

NOVA разполагаше с информация за тежкото престъпление. Публикуваме я, след като се уверихме, че родителите на момчето са уведомени за фаталната развръзка.