Те спечелиха три отличия

Кикбоксьорите ни спечелиха три медала от Европейските игри в Полша. Кристина Николова взе сребро в стил лайт контакт. Бронзовите отличия завоюваха Александра Димитрова и Иван Кръстанов.

„Отидохме само тримата. Взехме три медала. Много сме горди, много сме щастливи. Състезанието беше доста по-различно от останалите. Ссамата обстановка там беше много различна”, разказа Кристина Николова, състезател по кикбокс.

Тя стига до финала, благодарение на вярата и опита, който е натрупала от състезанията, на които се е явявала. „Яд ме е за резултата, тъй като можех да победя противничката, тъй като често се срещаме на финалите. Мачът беше доста труден, тъй като постоянно трябваше да догонвам с една точка, постоянно да променяме тактиката на игра”, разказа още Кристина Николова.

Иван Кръстанов спечели бронзов медал в категория 79 кг. в стил лайт контакт. „Макар, че цветът е бронзов, все пак за мен това е огромна победа. Попаднах в много труден поток с бих казал най-добрите и фаворитът в категорията. Затова за мен това е огромна победа и съм много щастлив”,сподели състезателят по кикбокс Иван Кръстанов.

Повече гледайте във видеото.