Имотът е обявен за 0 долара

Актрисата и носителка на "Оскар" Гиунет Полтроу предоставя къщата си за гости в Калифорния в Airbnb, само за една нощ. Тя се намира в двора на нейния дом в Монтесито. Резервациите започват от 15 август за нощувка в събота, 9 септември, за максимум 2 гости.

"Домът ми в Монтесито е моето убежище за отдих и душевна чистота. Отивам там, за да се презаредя, да мечтая и да се свържа отново със семейството си и скъпите си приятели", се казва в обявата. 

Актрисата оставя на разположение продукти от първа необходимост на нейният бранд "Goop" за подхранване на тялото, ума и душата. Включени са и вдъхновени от "Goop" ястия и закуски. В тази връзка двамата щастливци трябва да посочат своите алергии или диетични предпочитания.

Гуинет Полтроу разкри кой се целува по-добре - Бен Афлек или Брад Пит

Гостите са поканени да се отдадат на СПА ден и да участват в сесия по трансцендентална медитация, под ръководството на инструктор. Ще имат достъп до вътрешния двор и басейна, "но не и до основната къща на актрисата". 

"А най-хубавото е, че ще отнесат у дома ценни техники и изобилие от продукти Goop, за да продължат пътуването си към емоционалното здраве дълго след престоя си", се казва в обявата.

Носителката на "Оскар" ще бъде там, за да посрещне гостите си при пристигането и да ги настаняването. Имотът е обявен за 0 долара.

Делото срещу Гуинет Полтроу: Екипът й с нестандартно предложение към съдебната охрана (СНИМКИ)

В обявата пише, че къщата има една спалня, баня, безплатен паркинг и климатик. Оборудвана е с камери за сигурност. "Има денонощни охранителни камери с цел безопасност, а по време на престоя ви на място ще има 24-часова охрана", се отбелязва в обявата.

Полтроу е поставила и правила - без домашни любимци, без тютюнопушене, без наркотици или незаконни дейности. Също така има строга политика "без партита". Гостите носят отговорност за собственото си пътуване до и от Монтесито.

Гуинет Полтроу спечели делото за ски инцидент, получи обезщетение от 1 долар

Източник: Си Ен Ен