Призът потвърждава ангажимента на компанията да насърчава организационна култура с универсални ценности

Dentsu България е отличена с наградата "Friendly Workplace Global" за 2023 г. Това стана ясно днес, след официалното потвърждение от Съвета по награждаване, който анонсира получаването на приза и за останалите компании на dentsu в региона на Югоизточна Европа – Хърватия и Румъния. Това признание потвърждава ангажимента на компанията да насърчава съвременна и приобщаваща организационна култура, отразяваща универсални ценности, които биват припознати в цялата организация.

Наградата "Friendly Workplace Global 2023" признава изключителните постижения на dentsu в няколко ключови области, като отличната вътрешна комуникация в компанията, приоритизирането на хората и поддържането на прозрачност в информационните политики. Dentsu България бива призната за уменията си успешно да култивира дух на креативност и иновативност, като използва разнообразието от таланти, екипи и култури и потенциала на международната си работна среда. Наградата е признание и за отдадеността на компанията да постига реално социално въздействие и постоянно да работи за по-добро и равнопоставено общество.

Коментирайки признанието, Мария Грашнова, Главен изпълнителен директор на dentsu Югоизточна Европа, изрази своята благодарност с думите: "За нас е голяма чест да получим наградата "Friendly Workplace Global" за 2023 не само в България но и в Румъния и Хърватия. Това признание е доказателство за нашия непоколебим ангажимент да изграждаме организационна култура, която надхвърля физическите граници и култивира положителни отношения между екипите. Това признание ще ни мотивира още повече да продължим пътя си нагоре и да създаваме иновации както на местно, така и на регионално ниво."

Наградата "Friendly Workplace Global" е отличие, което се връчва на организации, които демонстрират високи постижения в областта на организационната култура, вътрешната комуникация, прозрачността и корпоративната социалната отговорност. С приза се отличават компании, които поставят приоритет върху благосъстоянието на служителите си и насърчават позитивна, приобщаваща и екипна работна среда.

За dentsu

Част от dentsu group, dentsu international се състои от шест водещи бранда - Carat, dentsu X, iProspect, dentsu Creative, dentsumcgarrybowen, и Merkle – и всеки от тях доставя специализирани услуги със своите експертни подразделения.

Dentsu International помага на своите клиенти да печелят, задържат и развиват най-добрите си потребители и да постигат значим напредък за своя бизнес. С първокласни услуги и решения в областта на медии, управление на клиентско преживяване (CXM) и криейтив услуги, dentsu international оперира на над 145 пазара по целия свят с повече от 45 000 всеотдайни професионалисти.

В Югоизточна Европа, dentsu оперира чрез медийните агенции Carat, dentsu X, iProspect и творческата агенция Isobar, както и със специализираните си клиентски дивизии с над 300 експерти в 11 пазара: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Косово, Молдова, Северна Македония, Черна гора, Сърбия, Словения и Румъния.