Джейсън Томпсън бил с богато криминално минало

Тяло на 36-годишен баща на две деца беше открито след един месец издирване. То е намерено във вентилационната система на колежански театър в Мичиган.

Полицията е повикана заради зловонна миризма, проникваща в центъра за сценични изкуства на училището. Униформените проследили миризмата до вентилационната система, където открили тялото на 36-годишния Джейсън Томпсън. На 25 октомври той изчезнал от апартамента на сестра си Шелби, който се намира на по-малко от километър.

Осъденият за убийството на Джордж Флойд бивш полицай е намушкан с нож в затвора

Преди да бъде открит в неделя вечер, семейството му е разлепило в квартал „Клинтън Тауншип” листовки с призив за информация. „Джейсън беше обичан от много хора и семейството му преживя много през последния месец, докато той беше в неизвестност”, написа братовчедка му Кариса Томпсън и допълни: „Джейсън беше баща на две прекрасни деца - Килиан и Киара. Той беше син, чичо, брат, братовчед, но най-важното е, че беше обичан от семейството и приятелите си и ще ни липсва”.

Охранителна камера в апартамента на Шелби е заснела момента, в който той изчезва, излизайки с черни панталони, спортни обувки и качулка. Семейството му съобщава за изчезването му на 1 ноември и започва серия от ежедневни обаждания до болници, съдебни лекари, затвори и полицейски управления в опит да го открият. „Никога през живота си той не е оставал без контакт със семейството ни за повече от 24 часа, нито веднъж”, пише Шелби във Facebook.

"Аз съм злото": Медицинска сестра, умъртвила седем бебета във Великобритания, признава вината си в бележка

Томпсън има богато криминално досие, включително деветгодишна присъда за въоръжен грабеж през 2008 г., а по време на изчезването си е бил в изпитателен срок за измама на дребно. Говорителката на колежа Джийн М Никол заяви пред NBC, че мъжът не е имал връзка с училището, но не може да каже как е получил достъп до сградата за сценични изкуства, тъй като разследването продължава.

Източник: Дейли Мейл