През януари звездата посрещна сина си Финикс, а 11 месеца по-късно и дъщеря си Лондон

Хотелската наследница Парис Хилтън обясни защо сурогатни майки са износили двете ѝ деца.

През януари звездата посрещна сина си Финикс, а 11 месеца по-късно и дъщеря си Лондон.  И двете деца бяха родени от сурогатни майки.

Парис Хилтън стана майка на второ дете

В ново интервю за медията „Romper” тя говори за този избор. „Страдах от толкова много посттравматичен стрес заради това, което преживях като тийнейджърка”, обяснява Парис Хилтън. „Ако съм в лекарски кабинет, ако ми поставят инжекция или нещо друго, буквално получавам пристъп на паника и не мога да дишам”, обяснява 42-годишната американка. „Знаех, че няма да е здравословно нито за мен, нито за бебето да расте в тялото на човек с такава тревожност”, допълни тя.

Парис Хилтън показа бебето си (ВИДЕО)

Парис Хилтън разхожда бебето си в количка за почти 5000 долара

През октомври 2022 г. Хилтън свидетелства, че като тийнейджърка е била подложена на сексуално насилие в така наречения „терапевтичен” интернат в Юта, САЩ: „Беше наистина страшно. Това е нещо, което наистина бях блокирала в продължение на много години, но то продължава да се връща и аз мисля за него. Сега, като възрастен, няма съмнение, че това е било сексуално насилие”, обяснява Парис Хилтън. Още в документалния си филм „Това е Парис", излязъл през 2020 г., тя напомня за този мрачен период, като пледира за закриване на училището. През ноември тази година Парис Хилтън изненада последователите си за втори път, като сподели снимка на детско боди, съобщавайки за раждането на дъщеря си, няколко месеца след като обяви, отново в Instagram, появата на първото си дете от сурогатна майка.

11 рокли за един ден: Най-скъпата и пищна сватба в света (ВИДЕО)