Рапърът успя да изпълни задачата си и да вдигне рейтинга на телевизията Ен Би Си

Снуп Дог е звезда на Олимпийските игри в Париж, съобщи АП. Той влиза зрелищно за състезанията, а след него - антуражът му. "Най-добър съм, когато включат прожекторите", каза звездата пред АП и добави: "Това е възможност да покажа на света какво е да поставиш правилния човек в точната среда". 

Снуп Дог - специален пратеник на телевизия за Олимпиадата в Париж

Снуп Дог, който е на 52 години, носеше олимпийския огън, завладя публиката като праймтайм кореспондент на Ен Би Си, плува с Майкъл Фелпс, гледа мача по футбул на американския отбор с Меган Рапиноу, танцува с гимнастичките Симон Байлс и Джордан Чайлс, поддържаше Кейлъб Дресел заедно със съпругата и сина на плувеца. 

Снимка: Getty Images 

"Става въпрос повече за почивка, отколкото за сън, защото се забавлявам толкова много. Това не е градът за спане. Това не е времето за сън. Време е да бъдеш в него, както искаш. Различни събития се случват ден и нощ. Искам да бъда активен навсякъде, защото обичам американските спортисти и конкуренцията. Ето за това съм тук", каза още звездата.

Снимка: Getty Images

Присъствието на Снуп Дог в Париж е част от усилията на Ен Би Си за повишаване на рейтингите. Досега стратегията на американския телевизионен оператор работи, съчетана със звездната сила на американските олимпийци като Байлс, Кейти Ледецки и Ша'Кари Ричардсън. През петдневен период, започващ с церемонията по откриването на 26 юли, средно 34 милиона души на ден са гледали Ен Би Си, спрямо 19 милиона за същия период в Токио.

Снимка: Getty Images

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: Христина Терзиева, БТА