Най-сексапилната жена в света е именно шоколадова

В цветнокожите знаменитости има екзотика. За да се доближи до нея, Емануела не се поколеба да оцвети цялото си тяло. Целта бе постигната. Фолк фурията прикова вниманието с лекота и то единствено благодарение на черната боя.

 

Неслучайно най-сексапилната жена в света е именно шоколадова. Актрисата Холи Бери е не само единствената цветнокожа носителка на Оскар, но абсолютна модна диктаторка. И това не е всичко! Красавица съчетава успешна филмова кариера с мечтания живот на реализирана жена.

 

Съвсем скоро ще я видим в ролята на булка. Приятелят й Оливие Мартинес е сред най-желаните ергени в Холивуд. Имал е не малко известни приятелки, но досега не се осмелявал да стъпи в брак с нито една от тях. Концепцията му за живот коренно се променя, след като среща Холи Бери.

 

Факт е, че тъмнокожите хора са всестранно надарени. Освен, че са най-гъвкавите танцьори в света, имат завидни гласови данни. Перфектният пример е Джейми Фокс. Актьорът певец пресъздаде съвършено гения Рей Чарълс в едноименната лента.
Най-актуалната новина около него е, че ще го гледаме в последната лента на Куентин Тарантино ''Джанго без окови”. В ролята на съпругата на Джейми Фокс се изявява афроамериканската Кери Уошингтън, една от новите любимки на Холивуд. За таланта цветът няма значение, но все пак помага!