19-годишен стреля с газов пистолет в окото на опонента си

Престрелка в центъра на Пловдив посред бял ден. Стрелбата била предизвикана след спор между двама мъже, кой да паркира автомобила си на една от централните улици.

 

От полицията съобщиха, че при инцидента е пострадал 29-годишен пловдивчанин, който е с опасност за живота и е настанен в болница.

 

Истински екшън се разигра малко след 1 на обяд на метри от сградата на Областната дирекция  на полицията в Пловдив. Зад „Халите” на улица „Йоаким Груев” двама мъже се спречкват – искат да паркират на едно и също място.

 

Скандалът обаче не приключва само с думи. 19-годишният шофьор на джипа изважда газов пистолет и гръмва близо до окото  противника си - 29–годишен мъж от Пловдив. Раненият е  откаран в болница с опасност за живота. Стрелецът е арестуван.

 

Свидетели на инцидента твърдят, че на това място често стават разправии между шофьори кой да паркира зад халите.

 

Междусъседски скандал за паркомясто изпрати 36-годишен мъж от Хасково в болница. Спорът възникнал пред блок в квартал "Бадема" между потърпевшия и двама негови съседи - 19-годишен младеж и 48-годишната му майка, които се скарали кой да паркира пред входа. Последвало сбиване, а жената намушкала 36-годишния си съсед с джобно ножче.

 

Още подробности гледайте във видеото.