Домакините от ROOTS ROCKET BAND са заредили ракетата със 100-минутен 100% MARLEY сет

Pожденият ден на Боб Марли стана неизменна част от най-красивите и значими събития за реге сцената в България. Вече за трета поредна година Roots Rocket е в основата на най-мащабното парти в чест на Tuff Gong и разпространението на глобалното му послание за една любов и единство.

 

Няма да бъдем многословни, защото истинската музика говори... Тази година към празника в София ще се присъединят изпълнители, родом разделени от стотици километри, но обединени от една идея - раста посланика от Сърбия - PRINCE SOL и безкомпромисната ALKA DUB SOUNDSYSTEM от морската ни столица.

 

Домакините от ROOTS ROCKET BAND са заредили ракетата със 100-минутен 100% MARLEY сет, включващ органичен микс от класики в комбинация с няколко редки перли за ценителите. Освен почит към легендата - SEN I, ZAFAYAH и JAHMMI YOUTH ще споделят и няколко строфи от творчеството на JR.GONG, STEPHEN и поне още толкова изпълнители от наследството на ROBERT 'NESTA' MARLEY в потвърждение на думите на му: 'My music will go on forever...'

 

Стартът на партито е поверен на набиращия свръхзвукова скорост продуцент, изпълнител и селектор на едноименния лейбъл - KIN DREAD, който ще ни изстреля в по-добрата реге вселена... Кацането е само едно - точно в 04:20 за да споделим учтиво: 'Excuse me while I light my...

 

За първа година събитието се разраства извън пределите на столицата. Ракетен огън ще запали Babylon и на следните места:

 

07.02.2014 - Мерудия, NRG_D @ Vintage 33 (Варна)

 

08.02.2014 - Мерудия, NRG_D @ DaDa (В. Търново)

 

LET'S GET TOGETHER AND FEEL ALRIGHT !!!