Почти всички момичета обичат хубавите цветя и мъжкарите с бради. Представете си сега мъже с цветя в брадите...

Двете неща, които почти всички момичета обичат, са хубавите цветя и мъжкарите с бради. А пък един голям приказен букет, подарен от такъв мъж, може направо да доведе до подкосяване на краката и звезди посред бял ден. Представете си тогава какво може да причини една брада от цветя! Да, брада от цветя, правилно прочетохте. 
 
Дали защото са решили да изпробват ефекта от неочакваната комбинация или защото са вдъхновени от цветните венци, които момичетата обичат да си слагат, на някои представители от силния пол определено им се получава доста добре. Все пак живеем в 21-ви век и цветята далеч не са запазена зона само за жените, както и брадите за мъжете.
 
Без съмнение обаче тенденцията това лято е ясна, така че - момчета, тръгвайте на излет и наберете цветята, които най-добре отговорят на вашата индивидуалност и ги сложете в грижливо отгледаните си за целта бради. Със сигурност във всичко това има нещо особено странно красиво
 
И не на последно място, нещо, което трябва да знаете е, че пионерът на слагането-на-неща-в-брадите (сред които спагети, клечки за зъби, сламки, клечки за уши и лего) е фотографът Pierre Thiot. За почти научните му опити кой предмет ще се задържи в брадата му може да разберете повече от проекта му в “Will it Beard” в социалната мрежа Tumblr.
 
Малко цветно брадато настроение ще откриете в снимките по-долу.
 
Ако и вие решите да се включите в глобалната тенденция, ще се радваме да получим снимките ви в рубриката ни „Моята новина”. Затова тематично ви пожелаваме – до цвете в брадата!
 
Текст: Миалена Халваджийска