Видеоклипът е създаден от култовия режисьор и носител на редица награди Самуел Байер

Излезе видеоклип към песента „A Place With No Name”, която e вторият официален сингъл от посмъртния албум XSCAPE на Майкъл Джексън. Песента е римейк на класиката от 1972г. на групата „America".

 

Видеоклипът е създаден от култовия режисьор и носител на редица награди Самуел Байер, който следва концепцията на Краля на попа за късометражен музикален филм. 
Видеото разказва историята на мъж, съблазнен от мистериозна жена на магическо място. Използвани са непубликувани кадри на Майкъл Джексън от продукцията „In The Closet” от 1992 година.

 

Албумът XSCAPE оглави класациите по продажба на албуми в 52 страни, включително и в България, и влезе в Топ 5 на чартовете в още 87 държави. Албумът дебютира на като номер 2 в „Billboard Top 200", както и стана номер 1 в класациите на Amazon и Spotify. 

 

Пилотният сингъл от албума „Love Never Felt So Good” в дуетната версия на Майкъл и Джъстин Тимбърлей стана номер 1 в САЩ и оглави сингъл чартовете на още 17 страни. Песента влезе в Топ 5 на други 67 държави по целия свят. Сингълът регистрира най-високия дебют за Майкъл Джексън в Билборд от 1995 година насам се превърна в 49-тия му поред хит в Топ 20.