На метри от финала, съквартирантите правят равносметка на сезона

На крачки от финала на най-гледания и динамичен сезон на VIP Brother повечето съквартиранти започват да правят равносметка на изминалите месеци в Къщата. Съвместното съжителство на хора с различни характери премина през всички пластове на човешките взаимоотношения.


В епизода тази вечер зрителите ще видят как съквартирантите се опитват да обобщят емоциите. Дали позитивните, или негативните коментари преобладават, предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова.


За пореден път Big Brother ще остане верен на себе си и ще изненада звездите като промени правилата на последните за сезона номинации. За първи път те ще бъдат комбинирани - с положителен и отрицателен вот. Съквартирантите ще трябва да определят кой поред тях е най-достоен и кой най-недостоен за победа във VIP Brother.  


Номинационната игра ще определи служебно номиниран участник и ще постави под въпрос знанията по география и физическата издръжливост на съквартирантите. Залогът е голям, защото капитанът на отбора-победител получава имунитет и ще може да осигури такъв на още трима свои съквартиранти. Дали VIP-овете ще се преборят с националните флагове на държавите, или ще покажат, че географията не е най-силната им страна?


Какво предизвика сълзи в очите на голямата естрадна прима Йорданка Христова и каква ще бъде развръзката на семейната терапия на Жени и Тачо с д-р Людмила Захажаева, предстои да разберем.


Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом” следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.