Прокуратурата разследва герой на "Господари на ефира"

Прокуратурата разследва герой на „Господари на ефира”. В два поредни епизода колегите разкриха, как служител в софийски тото пункт прибира печалбата на свой клиент. Ето и продължението.


Драмата се разиграва в края на декември. Ангел Ангелов пуснал три фиша. Единият от тях имал печалба от 5000 лева от играта „Втори тото шанс”. Ангелов обаче не разбрал веднага, защото служителят в тото пункта му казал, че има само тройка. И така Ангелов си тръгнал с печалба от 2,60 лв вместо с 5000 лева.


„И се оказва, че 5 минути след моето напускане, той се обадил и в 16:00 часа изтеглил печалбата”, разказа Ангел Ангелов.


Излъгал ли е служителят в тото пункта и прибрал ли е печалбата на Ангел Ангелов? Отидохме да проверим дали Кирил Киров още работи в пункта. Оказа се, че да. И ние си пуснахме фиш в тото пункта, в който все още работи Кирил Киров. Дали е печеливш ще видим. А иначе прокуратурата е започнала разследване срещу Киров за измама.


Пред нас Киров обясни своята версия. Наистина той взел печалбата, но не за себе си. Друг мъж му занесъл печелившия фиш и го помолил да му вземе парите, защото не знаел откъде.  


„Защо да се оттеглям?. Не съм виновен за нищо. Идвате вие с печалба и ми казвате: „Нямам време, може ли да ми вземете печалбата?” Естествено, срещу заплащане... Ами, като ми дават 100 лева как да не отида?”, попита от своя страна Кирил Киров, служител в тото пункт.


Дали наистина има друг мъж, който е намерил печелившия фиш или служителят в тото пункта е прибрал 5000 лева, на ход са разследващите.


Повече по темата гледайте във видеото.