Достъпната колекция "Кийтън" включва бяло и червено вино

Актрисата Даян Кийтън е поредната холивудска знаменитост, която се впуска във винарския бизнес, съобщи Контактмюзик.

 

Звездата от филма "Ани Хол" пуска собствена колекция вино, наречена "Кийтън" и предназначена да се поднася върху лед - по начина, по който актрисата предпочита да консумира любимата си напитка. 

 

"Не съм сигурна кога започнах да пия виното по този начин. Мисля, че беше когато през 70-те години на миналия век живеех в Ню Йорк, където беше много топло. Не разполагах с климатик в апартамента и веднъж реших да пробвам вино върху лед. От тогава го консумирам само по този начин", разказва Даян Кийтън . 

 

Достъпната колекция "Кийтън" включва бяло и червено вино. Част от средствата от продажбата актрисата ще предостави за благотворителност.

 

"Исках предложението ми да е достъпно за хората. И двата вида вино са с плодов вкус и добре балансирани. Подходящи са за всякакъв тип храна", допълва тя. 

 

Даян Кийтън е най-новото попълнение в списъка със звездни винопроизводители, сред които Брад Пит и Анджелина Джоли, Франсис Форд Копола, Джони Деп, Лорейн Брако, Антонио Бандерас, Дрю Баримор, Сам Нийл, Жерар Депардийо, Емилио Естевес.