Бракът между майка й Мейпъл и Доналд Тръмп продължава по-малко от шест години

Красивата Тифани Тръмп - 23-годишната дъщеря на Доналд Тръмп и Марла Мепълс, активно подкрепяше баща си по време на предизборната му кампания, но самата тя рядко попадаше в светлината на прожекторите.

ВИЖТЕ ТУК АКТУАЛНИ СНИМКИ НА КРАСИВАТА ТИФАНИ

По темата

Ето няколко факта за четвъртото поред дете на новия президент на САЩ: 

Бракът между майка й Мейпъл и Доналд Тръмп продължава по-малко от шест години, а Тифани е единственото им дете. Младата дама е родена на 13 октомври 1993 година, родителите й сключват брак три месеца по-късно - през декември същата година и се развеждат през юни 1999 година.

ВИЖТЕ И СНИМКИ НА ТИФАНИ КАТО ДЕТЕ 

Независимо от раздялата на родители й, Тифани продължава да поддържа връзка с баща си. Също като него и сестра си Иванка, Тифани завършва Университета на Пенсилвания, а Доналд Тръмп присъства на завършването й. 

За нея баща й казва: "Тифани е изключителна млада жена с голямо и красиво сърце. Тя винаги е била добра ученичка и много популярна, навсякъде където отиде. Изключително горд съм с Тифани". 

Любопитен факт е, че гаджето на Тифани - Рос Меканик е демократ, който по време на предизборната кампания подкрепяше Хилари Клинтън с постове в социалните мрежи. Двамата се запознават в университета, където Рос учи софтуерно инженерство.

Тифани е член на Републиканската партия и участва в събития по време на кампанията на баща си. Много хора обаче си зададоха въпроса къде е била тя по време първата пресконференция на Доналд Тръмп като новоизбран президент на САЩ и се питат какво се случва с нея в последните месеци.  

През години тя се занимавала с различни неща. През 2014 година, докато учи в университета, Тифани издава музикалния сингъл  "Like a Bird" и дори признава пред Опра Уинфри, че е обмисляла дали да не се занимава с музика професионално. Младата дама е била и стажант в модното списание "Vogue" . 

През декември обаче тя е била забелязана да участва в обиколка в юридическия факултет на Харвард, където е завършил и Барак Обама. 

Редактор: Мариана Конова