Отговорите на държавния глава пред Николай Дойнов ще чуете тази вечер от 18.00 ч. на живо от Президентството в ефира на NOVA

235 дни след като прекрачи прага на "Дондуков" 2, президентът Румен Радев ще говори пред NOVA за постигнатото досега и за бъдещите предизвикателства. Тази вечер точно в 18.00 ч. гледайте на живо от Президентството интервюто на Николай Дойнов с държавния глава.

Първите осем месеца на поста държавен глава – успя ли Румен Радев да създаде собствен облик, обратно на критиките, че е президент на левицата. Ще заработи ли новият антикорупционен орган, който трябва да дисциплинира политическия елит, или отново всичко ще остане в сферата на думите. За бъдещето на армията и миналото на КТБ, и още – външната политика, между Вашингтон и Москва в годината, в която София събира Европа. За семейството, за първата дама и публичния имидж. 

В продължение на един час очаквайте отговорите на президента Румен Радев. Вашите въпроси към него можете да зададете тук като коментар под тази статия.

Не пропускайте "Актуално" на живо от Президентството – тази вечер от 18.00 до 19.00 ч. по NOVA. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.