Момченцето е в болница с тежки наранявания

Баща преби 9-годишното си дете с метален прът и след това го завърза за оградата на гробището. Това се случи в пловдивското село Дуванлии. Момченцето е в болница с тежки наранявания, а бащата е арестуван.

Повод за побоя над детето станало предупреждение към родителите, че ще бъде изключено заради агресивни прояви. Последвали жестоки възпитателни мерки. 

DJ Теди Джорджо: Полицаите ме удряха с бухалка (ВИДЕО)

„Като се прибира малкият и като го започне с едно желязо и ритници по корема и гърдите, нявсякъде го е удрял. И ето как го е влачил. Това са дирите от него”, разказа съседът Иван Курдов.

„Пукнал му е главата и му е счупил ръката”, разказа съседката Цветана Курдова.

Маскирани пребиха петокласник от сирийски произход във Варна

Бащата пребил Димитър пред очите на тримата си синове. Той завързал детето за оградата на гробищата и го оставил да стои босо часове. Момчето успяло да се отвърже и потърсило помощ. Съсед го откарал в болницата. Прието е в Детската хирургия с множество отоци и синини по главата и крайницте, но без опасност за живота. Бащата ще бъде съден по бързото производство.

Мъж преби жена на пътя (ВИДЕО)

„За който сме установили, че е криминално порявен и осъждан и очакваме в седемдневен срок да приключим делото срещу него”, заяви Атанас Илиев, прокурор в Районна прокуратура – Пловдив.

Социалните служби ще наложат специална закрила на детето. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.