Мъжът срещнал Свабула Набукера в джамията в Уганда

Имамът Мохамед Мутумба открил, че съпругата му, с която са семейни от две седмици, всъщност е мъж.

Мъжът срещнал Свабула Набукера в джамията в Уганда, където той проповядвал и мигновено се влюбил в нея, пише вестник Гардиън.

Мъж инсценира отвличането си, за да не се ожени

Двойката дала своите брачни обети и двамата се оженили съгласно мюсюлманската традиция, предава. Младоженците нямали сексуален контакт преди брака, както и в първите седмици след сватбата, тъй като "булката" твърдяла, че е в месечното си неразположение.

Мюсюлманският духовник проявил търпение и изчакал да мине месечния цикъл на своята любима.

Съсед на Мутумба обаче се оплакал, че младата му жена прескочила оградата и откраднала телевизор и дрехи от неговата къща. Той съобщил за случая в полицейското управление и на място били изпратени униформени.

Двойка сключи брак в близост до изригващ вулкан (ВИДЕО+СНИМКИ)

Арестуваната г-жа Набукера, облечена в хиджаб, била претърсена от униформена жена, каквато е обичайната практика и за голяма изненада – под сутиена на жената липсвали гърди.

"При по-нататъшно претърсване открихме, че заподозреният има мъжки полови органи. Бързо уведомихме съпруга, че жена му всъщност е мъж", разказват от полицията

Мутумба останал шокиран, като разбрал новината за истинския пол на съпругата си. Освен за кражбата при съседа, "госпожа" Набукера ще бъде обвинена сега и за измама.