Как се успява в кризисни ситуации? Вижте разказа на Поля Тодорова

"Аз съм от Пирдоп. Цялата френска история започна, защото ми вървяха чуждите езици и реших, че ще уча във Френската гимназия. Един преподавател ми каза, че ще отида на изпит във френското посолство с цел да уча във Франция. Отидох в Рен и всичко бе едно непрестанно парти. Преподаването ми беше вълнуващо", каза Поля Тодорова пред камерата на "Събуди се".

Тя винаги си е мислила, че ще остане във Франция, но след 15 години решава да се върне в родината. "Когато пристигнеш от бедна България, идеализираш Франция. В България пък са родителите ми. Имах позитивна нагласа за страната ни, защото си намерих работа по Skype преди да се прибера. Това беше толкова лесно, защото във Франция не беше така. Хората тук са мили, докато в Париж пред всяка врата има спящ човек", каза още Поля.

„Да хванеш гората”: Семейство реши да напусне града и да направи фестивал на село (ВИДЕО)

"Реших, че имам силата да бъда собственик на фирма. Смятам, че съм добър мениджър и регистрирах компания. Бизнес в България може да се прави. Започнах да си търся през интернет клиенти и се записах на курс за дигитален маркетинг. Компанията е търговска за производство на картонени опаковки за Франция. Французите имат голям пазар и възможностите са почти неограничени", заяви Тодорова.

Повече по темата гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП