Депутатът Делян Пеевски с поредно дарение - този път със 101 000 лева за „Пирогов”

NOVA продължава кампанията си да показва тези, които във времена на криза протягат ръка за помощ и даряват.

Маргарита и Петър Домусчиеви, родители на собствениците на "Нова Броудкастинг груп" Кирил и Георги Домусчиеви, дариха 100 000 лв. на болницата в Ловеч, както и количества от лекарството хлорохин фосфат.

Братя Домусчиеви с огромно дарение за болницата в Разград (ВИДЕО)

Компанията „Astrazeneca“ дава 55 000 лева за спешно осигуряване на предпазни средства, дезинфектанти, както и за медицинска апаратура.

Кирил Домусчиев дари важно лекарство за 300 заразени с коронавирус

Компанията за банкови услуги „Борика” АД дарява медицински консумативи на стойност 35 000 лева на „Майчин дом“. Става въпрос за маски, предпазни гащеризони, очила и ръкавици.

20 000 лева дарява строителната компания „Контракт сити“. 10 000 от тях бяха преведени на Министерството на здравеопазването.

Стотици хора и фирми дариха близо 3 млн. лв. за борбата с COVID-19

Ново дарение на депутата Делян Пеевски. Този път от 101 000 лева за „Пирогов”. Те са предназначени за 41 доктори, медицински сестри и санитари, които са на първа линия в лечението на болни от COVID-19.

В кампанията за набиране на средства чрез DMS съобщения до момента са събрани 149 662 лв.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП