Компанията ще предостави леки коли и на общините Пловдив, Варна и Бургас

Форд и Мото-Пфое с помощ за столичната община. На дирекция „Аварийна помощ и превенция” бяха предоставени лекотоварни автомобили, които да се включват в разнасянето на топъл обяд, медикаменти и продукти от първа необходимост.

Още дарители протягат ръка на медици и нуждаещи се

Всеки ден се изпълняват около 3 000 доставки на нуждаещи се хора, а с капацитета на тези автомобили, бройката може да се увеличи. Мото-Пфое ще предостави между 6-ти и 10-ти април леки автомобили и на общините Пловдив, Варна и Бургас.

„Благодаря много на Мото-Пфое за това, че предоставя за ползване два лекотоварни автомобила, за да може да помогне в нашата кампания за доставки на хранителни продукти и лекарствени средства по домовете. Най-вече и основно на възрастните хора”, каза кметът на София Йорданка Фандъкова.

Родителите на братя Домусчиеви дариха хлорохин и 100 хил. лева на болницата в Ловеч

„Можем да даваме непрекъснати гаранции на софиянци, че имаме възможност да поемем, колкото е необходимо – семейства в карантина, хора в карантина също могат да се обаждат, за да правим техните доставки”, добави Фандъкова.

Продължават даренията за болници и медици от първа линия в борбата с COVID-19

„Това е началото на приноса в борбата с коронавируса, което нашата компания прави – тези два автомобила. Общо предоставяме 15 автомобила на организации, които са на първа линия в борбата с коронавируса. Във вторник  - денят на болничната помощ, ще получат автомобили ВМА, „Александровска”, също така болници в Пловдив, Бургас и Варна”, посочи директорът на „Ford Мото-Пфое” Атанас Фурнаджиев.