40-годишният Б.Д. ги заплашвал с убийство, ако кажат на някого за случващото се

40-годишен мъж е обвинен за блудство с непълнолетни момичета и заплахи за убийство. По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът му е определил мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Обвиняемият Б.Д. живеел на семейни начала с 38-годишна жена в София. Тя имала четири деца – три момичета и момче.

Блудствените действия започнали в края на април и били насочени към двете по-големи дъщери – на 13 г. и 11 г. Според обвинението мъжът използвал сила и ги заплашвал с убийство, ако кажат на някого. Майката на децата също била заплашвана от него. На 16 май обвиняемият извършил блудствени действия и спрямо най-малката дъщеря в семейството – момиченце на 5 г.

Няколко дни по-късно обвиняемият бил под моста на река Искър заедно с по-големите момичета. Там мъжът извадил нож и заплашил едно с думи: „Искаш ли сега да те убия и след това да те хвърля в реката, никой няма да разбере“. Децата успели да избягат. Насилникът се укрил в гората, изхвърлил ножа, с който заплашвал пострадалите, но бил заловен, съобщават още от прокуратурата.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си