Американката от палестински произход е обявена за най-красивата жена с най-съвършеното лице

Супермоделът Бела Хадид, чиято външност е призната за идеална, навършва 24 години. Американката от палестински произход е обявена за най-красивата жена с най-съвършеното лице. 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

 Родена като Изабела Хаир Хадид, тя е бивша състезателка по конен спорт, станала далеч по-известна с изявите си като топмодел. Бела Хадид е сестра на Джиджи Хадид.

Бела е родена на 9 октомври 1996 г. В Лос Анджелис, Калифорния. Майка й Йоланда Хадид е една от участничките в популярното в САЩ реалити предаване „The Real Housewives of Beverly Hills". Баща й е Мохамед Хадид е брокер с палестински корени.

Супермоделът Бела Хадид се скара на бодигарда си заради фотограф (ВИДЕО+СНИМКИ)

Бела Хадид е израстнала в ранчо в Санта Барбара, където се заражда страстта й към ездата. Тя се занимава с езда на професионално ниво, а една от мечтите й била да участва на Олимпийските игри.През 2013 Бела Хадид спира да се занимава с езда, защото е диайностицирана с Хронична лаймска болест.

Година по-късно тя прави първите си крачки в света на модата. През 2014 подписва договор с модна агенция IMG Models, а първото й ревю е през есента на същата година. Следва шеметна кариера в света на модата. Дефилирала е за едни от най-известните марки. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.