Аудиозапис с предупреждението на актьора изтече в медиите

Том Круз даде воля на гнева си заради очевидно неспазване на протоколите за безопасност по време на пандемията от страна на екипа на снимачната площадка на филма "Мисията невъзможна 7" в Лондон.  Холивудският актьор дори е заплашил с уволнение нарушителите, ако продължават да нарушават правилата.

В пороен дъжд и силен вятър: Том Круз приземи вертолета си в Лондон (СНИМКИ)

На аудиозапис, с който разполага британският таблоид "Сън", се чува как Круз - звезда и продуцент на филма, крещи на екипа, използвайки на моменти нецензурни думи, заради неспазването на социална дистанция и други правила, позволяващи заснемането на продукции по време на коронавирусната пандемия. Близък до продукцията източник твърди, че записът е автентичен. Представители на Том Круз към момента не са коментирали случая.

В гневното обръщение към екипа холивудският актьор отбелязва, че изпадналата в затруднено положение филмова индустрия разчита на продукции като "Мисията невъзможна", за да продължи напред. В. "Сън" не уточнява кога е направен записът, но отбелязва, че кинодейците са пристигнали в Лондон в началото на декември. 

Том Круз снима екшън сцени в Рим, десетки го заснеха (ЛЮБИТЕЛСКИ ВИДЕА)

Седмият филм от поредицата "Мисията невъзможна" беше една от първите продукции, спрени заради коронавируса още през февруари, когато снимките бяха във Венеция, Италия. Снимачният процес беше подновен през септември. Филмът "Мисията невъзможна 7" трябва да излезе по кината през ноември 2021 г.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Източник: БТА