На тях вече има нарисувани маски

Картичките за Свети Валентин във Великобритания тази година са вдъхновени и от пандемията, като съдържат изображения и шеги със защитни маски, мерене на температура и социално дистанциране, съобщи Ройтерс.

Как да изненадаме любимия за Свети Валентин?

Дизайнът на поздравителните картички за Деня на влюбените на сайтове като "Тортфул" и "Мунпиг" включва изображения на социално дистанцирана двойка в защитен костюм, сърце със защитна маска или двойка, изтощена от времето, прекарано в карантина у дома.

Неподходящите подаръци за Свети Валентин (ГАЛЕРИЯ)

Аманда Халъм, дизайнер за "Панда енд Принс", залага на закачка с меренето на температура за една от картичките си. Тя е нарисувала дигитален термометър със сърце и шеговит надпис. "Ако картичката може да предизвика усмивка и да накара хората да се разсмеят в тези трудни времена, би било перфектно", казва работещата в Нотингам дизайнерка.
Заради ограниченията в общуването през 2020 г. хората все повече търсят картички, за да поддържат връзките си с приятели и роднини. Халъм казва, че през миналата година е отчела 200 на сто ръст в търсенето на нейни картички.

В "Мунпиг" тематичните картички за COVID-19 са 5 на сто от всички продажби, казват от компанията.

Още любопитни статии:

Звездни двойки, които си казаха „Да” на Св. Валентин (ГАЛЕРИЯ)

Какъв е идеалният начин да отпразнуваме Деня на влюбените?

ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН: Кръщаваш хлебарка на името на бивш любим

ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН: Изложбата на Салвадор Дали в Москва отвори врати безплатно

Как родните звезди празнуват Свети Валентин? (СНИМКИ)

Любопитни традиции на Свети Валентин по света

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.
Източник: БТА