Мъжът изпаднал в паника, когато установил липсата на талончето

Американец от щата Тенеси успя да открие лотариен билет с печалба от един милион долара, който изгубил на паркинг, съобщи Асошиейтед прес. Ник Слатън от гр. Спарта научил на 11 март, че печели 1 178 746 долара от лотарията с билета си.

В ИМЕТО НА ДЪЛГА: Пожарникар изпусна печалба от 1,5 млн. паунда от лотарията

„Бях шокиран, не можех да повярвам”, казва мъжът, който купил билета от местната бакалия на 10 март. Щом научил, че печели, той се втурнал да сподели радостната вест с годеницата си, която била на работа, след което продължил с множество обиколки на града, включително съпроводил брат си до магазин за авточасти, после обядвали в заведение.

Час по-късно мъжът от еуфория изпаднал в паника, след като установил, че билетът му го няма. Според правилата на лотарията, ако собственикът загуби билета си, за печалбата може да претендира този, който го е намерил. Слатън веднага тръгнал обратно по маршрута си от деня и открил билета на паркинга на магазина за авточасти.

Американка удари джакпота с билет, който купила по погрешка

„Това е билет за един милион долара и някой го беше настъпил”, каза Ник. Той прибрал билета и си взел печалбата. Двамата с годеницата му възнамеряват да продължат да работят, да си купят нови коли и собствена къща и да инвестират.

Редактор: Георги Генов
Източник: БТА