Компанията ще преработи и приложението си Apple Podcast

Технологичният гигант Apple представи новите си продукти, сред които серия компютри, платена услуга за подкасти и устройства за откриване на изгубени вещи. Впечатление прави, че след година на световна пандемия новите устройства са насочени именно към работещите хора, принудени да работят от разстояние.

Компанията ще преработи приложението си Apple Podcast, за да включва канали, които ще позволят на потребителите да намират нови предавания от любимите си създатели и домакини.

Новите еър-тагове са малки устройства, които могат да бъдат прикрепени съм предмети като ключове или портфейли и след това да бъдат използвани за откриването им.

Apple ще използва електрически батерии на Tesla

Продуктът беше приветстван от анализаторите като вероятен хит на пазара, който освен това ще задържи клиентите на компанията, които са над 1 милиард, по-здраво ангажирани с нейните продукти.

Новият таблет Ipad Pro е снабден със същия процесор на Епъл, както и последните компютри Мак, има клавиатура и тъчпад, които му позволяват да е пълноценна алтернатива на традиционните лаптопи и десктопи. Епъл представи и освежена десктоп линия на компютрите Mac, която се предлага в седем цвята и напомня за прочутите искрящи компютри, които помогнаха на Стив Джобс да възроди компанията през 90-те.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.