Въпреки възрастта си, то свири отлично на пиано

4-годишно момиченце се превърна в сензация в Съединените американски щати. Въпреки възрастта си, то свири отлично на пиано. Детето вече имаше и концерти в някои от най-известните зали по света.

Родителите на 4-годишната Бриджит Си от американския щат Кънектикът разбрали случайно за таланта й. „По време на пандемията нашата школа започна да предлага онлайн уроци по пиано. Родителите на Бриджит я записаха”, казва Фелисия.

Носорог в зоопарка в Денвър свири на пиано (ВИДЕО)

Майката и бащата на момиченцето търсели как да я занимават по време на локдауна. Записали я на уроците по пиано едва два месеца, след като навършила 3 години. „В началото изобщо не очаквахме, че ще се окаже свръхталантлива. Просто търсехме нещо, което да прави, докато стои затворена”, каза Тао Си.

„Мисля, че това просто е едно от нещата, с което тя обича да се занимава. Очевидно има талант и е любопитна за музиката”, допълни Никол Сун.

Българин е звуков дизайнер на една от най-известните електронни игри (ВИДЕО)

Учителката на 4-годишното пианистче казва, че тя има наистина невероятно ниво на концентрация за такова малко дете. Освен това демонстрирала способност много бързо да възприема каквото й показват.

Момиченцето предизвиква голям интерес в публиката. Тя вече има 12 концерта, включително в нюйоркската Карнеги Хол.