По думите му първия тур се е отличил с "нелепи'' кандидати

"34% от избирателите ще гласуват на балотажа. Това е максимално оптимистичният вариант. С годините съм изградил математическа прогноза в себе си - да усещам настроението на хората. Имам интуиция и усетих апатия към тези избори. Сега усещам още по-голяма апатия". Това заяви за "Събуди се" Къци Вапцаров.

По думите му първият тур се е отличил с "нелепи'' кандидати. "Според мен трябва да се увеличи бариерата, защото 2500 гласа и аз мога да ги събера, вероятно за три дни. Трябва да се вдигне прага на 50 000 подписа", призова шоуменът. По думите му президентът трябва да бъде харизматична личност и да е красив. "Ален Делон е идеална кандидатура", пошегува се Вапцаров.

Къци Вапцаров и Цветомир Иванов за шоуто и политиката

Водещият Цветомир Иванов смята, че хората се умориха от избори и започнаха да не вярват. Той прикани българите все пак да проявят оптимизъм и да гласуват. По темата с изядената разписка за гласуване от вота миналата неделя Иванов шеговито заяви, че вероятно жената е била веган.

"Продължавам да съм оптимист и да вярвам, че нещата ще се случат, както трябва. Мисля, че ако ние направим една малка крачка, можем да променим всичко. Зависи от нас", сподели водещият.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.