Вижте изводите на експерта

Семейната психоложка Мишел Дивейни описа признаците на мъжката изневяра и обясни как да разберем, че партньорът живее в две семейства. Тя разказа за това в своя блог.

Дивейни обясни, че мъжете стигат до второ семейство, защото връзката с любовницата им може да прерасне в нещо повече от просто интимна връзка, но и не искат да се откажат от съпругата си, защото са свикнали с определена връзка.

Звездите, хванати в изневяра (ГАЛЕРИЯ)

Според психоложката рано или късно жената, която е измамена, започва да усеща, че нещо не е наред. „Не е мит, че жените имат шесто чувство, те са длъжни да открият измама. Друг въпрос е как да се съберат доказателства“, каза тя.

Един от признаците на изневяра може да е желанието да пази телефона, казва Дивейни. Ако човек се страхува да остави джиесема без надзор или зададе сложна парола за него, тогава най-вероятно той крие нещо. Специалистката смята също, че ако партньорът е изневерил веднъж, тогава вероятността от нови връзки се увеличава.

Изгониха от Бали канадец, който обещавал оргазъм чрез йога

Драматично промененият начин на живот на партньора може да свидетелства за предателството, смята Дивейни. Например, човек, който е свикнал да спи дълго сутрин през уикендите, може да започне да се буди по-рано и да тръгне за спешни бизнес срещи или срещи с приятели. Обикновено измамникът става подозрителен и започва агресивно да охранява територията си, отбеляза познавачката.

Нежеланието на мъжа да се появи с партньорката си на публично място може да е доказателство за изневяра. В отговор на въпроси къде е бил, може да последват агресия и обвинения към съпругата, че му му устройва разпити. За тези, които се съмняват в лоялността на партньор, Дивейни препоръчва да говорят открито с него за чувствата си и, ако е възможно, да събирате информация от приятели и роднини.

Безобидна секс играчка вдигна на крак бомбен отряд в Германия

По-рано беше съобщено, че самопровъзгласила се за "разбивачка на семейни огнища" от САЩ посочила основните признаци, по които човек може да разпознае предателството на партньора - в списъка са включени чести вземания на душ и подаръци без причина. Забравата и липсата на внимание към думите също могат да показват изневяра.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БГНЕС