Наблюдатели разкриха колко струват дрехите на кралското семейство от коледната им картичка

Като членове на кралското семейство принц Уилям и съпругата му Кейт могат да си позволяват да живеят в лукс и на практика да си купят всичко, което пожелаят. Херцозите на Кеймбридж обаче са решили, че няма да дават такъв пример на децата си и ще ги учат да живеят скромно.

Херцозите на Кеймбридж публикуваха фамилната си коледна картичка (СНИМКА)

Не веднъж Кейт Мидълтън се е появявала на събития с рокли и тоалети, които е обличала и преди. Нещо, което според нейния статус не е съвсем приемливо, но пък й печели положителното мнение на много жени. Херцогинята възпитава по този начин и децата си, които доизносват дрехите на по-големите си братя, сестри и братовчеди. Голяма част от тоалетите им пък са от евтини и достъпни марки. Така много майки по света, вдъхновени от Кейт, обличат децата си като младите принцове и принцеса.

Кейт Мидълтън със зашеметяващ тоалет в коледно червено (СНИМКИ)

Подобна скромност се прокрадна и в снимката, която семейството сподели и която ще служи за коледна картичка, твърди "Дейли мейл". Зоркото око на наблюдателите, които следят всяка стъпка на кралското семейство, забеляза, че децата на Кейт и Уилям са облечени с дрехи, които струват между 20 и 40 британски лири.

Тайните на кралските особи за по-здравословен начин на живот (ГАЛЕРИЯ)

Така например принцеса Шарлот е с рокля на „Манго”, която струва 25 лири.  Двамата с принц Луис  носят еднакви обувки – платненки за 28 паунда. Явно тези обувки са сред любимите на децата, защото са забелязани с тях на много от снимките, споделени в официалния профил на семейството в социалните мрежи.  Най-малкият син на семейството е с къси гащи, които са били на брат му Джордж, твърдят наблюдатели. Той пък е с камуфлажна тениска на стойност 14.95 лири.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Редактор: