Тя прикани българите да възприемат света с ведрост и радост

"Да се наслаждаваме на красотата. Всички заедно да мислим добри неща. Да си спомняме смешни неща, зареждащи ни хубави работи". Това коледно пожелание отправи от ефира на "Твоят ден" актрисата Мария Статулова.

По думите й всички имат тревоги, но нещо в гена на българина го кара да мисли мрачно. "Виждаш нещо и викаш "що не е друго", не може да ти хареса. Защо? Човек може да се зарадва на една тревичка и на едно бездомно коте. Може веднага да го прегърне и да го вземе вкъщи", смята тя.

Христо Мутафчиев и Мария Статулова застават зад кампанията на БЧК "Бъди отговорен"

Тя прикани българите да възприемат света с ведрост и радост. "Нека всеки да види нюанса на един цвят поне, а те са страшно много. Трябва да се радваме, да приемаме нещата с усмивка и добро настроение", подчерта Статулова.

Равносметки не си прави, защото чувства, че така затваря врата в живота си, а не иска да прави това. "Искам просто да живея. Две години не съм играла общо взето, с изключение на лятото. Използвах близките си за публика. Най-важното е човек да умее върху всичко да излива чувството си за хумор. Това съхранява", заяви актрисата.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК

Редактор: Цветина Петкова