По време на снимките, в качеството си на консултант, на снимачната площадка всекидневно присъства астронавт

В най-амбициозния си проект до момента, майсторът на катастрофични блокбастъри Роланд Емерих ще стовари Луната върху главите ни в неповторимото епично кинопреживяване Moonfall. Естественият ни спътник крие смъртоносна тайна и съдбата на Земята пада на плещите на носителката на „Оскар“ Хали Бери, Патрик Уилсън и Джон Брадли.

Eкип рискува всичко и броени дни преди настъпването на глобалната катастрофа се отправя на отчаяна невъзможна мисия в космоса, само за да открие, че Луната не е това, което си мислим, че е…

„ОСКАРИ“ 2021: Брад Пит, Харисън Форд и Рене Зелуегър връчват статуетките

Още от самото начало филмът има безрезервната подкрепа  на НАСА. Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство на Съединените щати осигурява достъп на творческия екип до своите съоръжения и давa ценни съвети и насоки по няколко важни за сюжета въпроси. В добавка, по време на снимките, в качеството си на консултант, на снимачната площадка всекидневно присъства астронавт.   

В специално видео режисьорът Роланд Емерих и продуцентът Харолд Клозер ни отвеждат зад кулисите на Moonfall и разкриват любопитни подробности за амбициозната продукция.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК